Foruden arbejdet på klinikken er jeg også tilknyttet det professionelle cykelhold Team Astana Premier Tech. Det indebærer nogen rejseaktivitet i løbet af året i forbindelse med diverse cykelløb, men jeg er sjældent væk mere end 8 dage ad gangen. Jeg kan derfor som regel planlægge behandlingsforløb på klinikken, så det giver mindst mulig gener for patienterne på klinikken.

Flandern Rundt 2021

Mit arbejde ved Astana Premier Tech består af screening og behandling af rytterne – før, under og efter løb. Dette foregår i samarbejde med holdets læge og soigneurs. Hvis du kunne tænke dig at følge lidt mere med i mit arbejde under løbene, så skal du følge friishansenosteopati på Instagram

I sæsonen 2021 deltager jeg i følgende løb:

Flandern Rundt

Criterium de Dauphiné

Tour de France

Vuelta a España