Er du novice eller lettere øvet motionsløber? Og har du et ønske om at gøre løb til en del af dit nye år?

Så er Løb med Avisen lige noget for dig. Projektet kører nu på 11. år og mere end 8000 deltagere har været med indtil videre. Projektet kører i samarbejde med flere af de største løbeklubber i Odense og omegn, og erfarne løbere fra disse klubber varetager træningen mandag efter mandag.

Jeg har valgt at stille mig til rådighed de næste 21 mandage for alle deltagere, og vil være til stede bør før, under og efter træning. Her har deltagerne mulighed for at stille spørgsmål og få gode råd omkring forebyggelse og behandling af skader.

Allerede efter infomationsmødet blev jeg mødt af mange gode spørgsmål, og jeg glæder til at støtte om Løb med Avisen. En ting er i hvert fald sikkert. Er du nybegynder, vil dette projekt kunne flytte dig enormt i løbet af foråret 2015. Og måske er det lige det, du har brug for?