Dette er min varmeste anbefaling af Osteopat Anders Friis Hansen.

Jeg er en ung kvinde på 28 år og har igennem de sidste 5 år kæmpet med tre diskusprolapser, der kom snigende én om året. Jeg har trænet intensivt ved en meget dygtig fysioterapeut, men efter tre års træning og behandling var der behov for en større operation grundet sammenfald i min lænd.

Dette sammenfald medførte mange rygsmerter og udstråling ned i begge ben. Operationen har jeg i dag genoptrænet efter i to år og har langt færre rygsmerter og færre udstrålingsgener. Hertil er jeg nået ved konsekvent træning.

Desværre medførte al denne træning to knæskader, som lægerne forklarede ikke havde noget at gøre med min ryg. Dette betvivlede jeg dog – jeg kunne ikke forstå, at jeg i så ung en alder skulle have så mange uafhængige skader uden at være elitesportsudøver.

Jeg forsøgte at aflaste og træne disse skader væk – men forgæves.
Min fysioterapeut støttede med det samme op om idéen om at få en second opinion hos osteopat Anders Friis Hansen.

Jeg bestilte tid hos Anders Friis Hansen og oplevede fra det øjeblik, jeg trådte ind i behandlingslokalet en meget kompetent, sympatisk og behagelig behandler. Efter at have været hos tre forskellige læger, der alle var enige om, at der ingen sammenhæng var mellem ryg og knæ, var det en befrielse, at opleve, at Anders anskuede min krop som værende en hel sammenhængende krop.  Muskler, knogler, bindevæv, organer og hormoner er alle en del af kroppens balance – og alt dette blev undersøgt og spurgt ind til hos Anders.

Jeg havde mærkbar effekt efter blot én behandling. Jeg var stort set smertefri i mine knæ og mine udstrålingsgener var minimale. Efter to behandlinger var knæsmerter væk! Og det forunderlige var, at Anders ikke havde behandlet mine knæ/ben – men udelukkende min ryg. Denne helhedsorienterede indsats, som Anders arbejder ud fra, gjorde ligeledes at andre problemstillinger samtidig blev behandlet. Små skavanker, som jeg ikke vidste kunne udbedres – og da slet ikke uden jeg nærmest opdagede det, blev behandlet.

Efter fire uger med fire behandlinger var jeg smertefri i alle henseender. Jeg har nu aftalt med min ellers meget dygtige fysioterapeut, at jeg, ind imellem behandlinger hos hende, fortsætter hos Anders en gang imellem.

Yderligere er det et stort plus,  at Anders ved utrolig meget om kroppen i alle henseender og gerne deler ud af sin viden. Ud over at gå fra behandlingen med en krop i bedre balance, er jeg også gået lidt klogere fra Anders’ behandlinger hver gang.

Af hjertet tak til Anders for kompetent, behagelig og effektiv behandling og for endda samtidig at være et så utrolig sympatisk og rart menneske.

Til jer andre: se at få bestilt den tid.

Anna