Triatlon og osteopati

Vidste du godt, at jeg har haft et samarbejde med Jimmy Vejlemark i gennem de sidste 2 år? Formentlig ikke, da jeg ikke har har fortalt vidt og bredt om det. Men Jimmy og hans vej ind i triatlon er simpelthen så vild, at jeg tænker I skal høre det nu.

Jimmy fik i 2013 en foruroligende besked fra sin læge – vægten lå på 160 kg, og Jimmy var nødt til at foretage nogle afgørende livsstilsændringer. Triatlon og kostændringer skulle bane vejen for det store vægttab, som Jimmy siden har opnået. Men tag hellere og smut ind på hans personlige blog og læs resten. Du finder Jimmys blog her

Siden 2015 er Jimmy kommet hos mig, og sammen har vi kunne holde kroppen igang og stort set skadesfri. Med den træningsmængde som Jimmy og de fleste andre triatleter har, er det især vigtig at sørge for en sund og varieret kost, samt en krop som kan bevæge sig uden bevægerestriktioner. Det giver optimale vilkår for restitution mellem træningspassene og mindsker risikoen for overbelastningsskader.

Jimmy har givet tilladelse til, at jeg i den kommende tid må vise jer, hvordan jeg arbejder med at holde Jimmys krop skadesfri.

Vil du vide mere

Læs om løbeskader

Sådan kommer du løbende tilbage fra en skade